Et regalem una experiència única
Pels peus del Cadí - Búnquers Línia Pirineus

Sortida circular per la cara nord del Cadí. Des de el Parc dels búnquers pujarem fins el poble de Béixec. Per el camí veurem varis búnquers de la
Línia Pirineus. Veurem unes extraordinàries vistes del Cadí i del Pirineu axial, Tossa Plana de Lles, La Muga i altres. Baixarem per un sender al costat del torrent del Calderó fins quasi el riu Segre. Tornarem als cotxes per un sender que va a prop del riu i a on veurem alguns búnquers mes. Guiatge a càrrec de Carles Llonch.

 • Durada:

  3 hores i mitja

 • Data de l’activitat:

  Dissabte 7 de març.

 • Horari i punt de trobada:

  Aparcament Parc dels Búnquers, Martinet. A les 9h

 • Observacions:

  Deixarem els cotxes al punt de trobada.
  MATERIAL NECESSARI: Botes goretex, roba de muntanya, roba d’abric i de pluja, guants prims, gorra i protecció solar (ulleres i crema). Motxilla per dur objectes personals.
  Cal dur aigua i alguna cosa per picar, ja que es farà una parada curta (15-20 min). (fruits secs, fruita, xocolata, galetes, entrepà...)


  Edat mínima: 12 anys acostumats a caminar per muntanya.Aquest guiatge es fa amb pòlissa d’accidents i responsabilitat civil.

 • Places:

  15 persones.

Sol·licitud d'inscripció a l'activitat

L'activitat és per a dues persones. Omple les dades dels dos participants i llegeix-te les bases legals
Escriu el teu nom i cognoms
Escriu el teu número de telèfon
L'adreça de correu no es correcte
Escriu el nom del teu municipi
Escriu el nom i cognoms del teu acompanyant
L'adreça de correu no es correcte
Has d'acceptar la política de privacitat.
Entrada errònia de recaptcha
Bases legals

La participació és voluntària. Les dades personals que ens facilitis es tractaran com s'indica en la política de protecció de dades de Sàpiens SCCL.

Per participar has de ser major d'edat. Un cop tancat el període de participació, que té les places limitades, l'equip de Sàpiens Publicacions es posarà en contacte amb tots els inscrits.

Si per alguna causa no us és possible assistir a l’activitat a la que us heu inscrit, no es podrà canviar, s'entendrà que hi renuncieu, i Sàpiens SCCL no us haurà de compensar. Sàpiens SCCL no es fa responsable dels canvis o anul·lacions per part de la persona o entitat organitzadora, i no us haurà de compensar.

La participació en el concurs amb les condicions indicades anteriorment implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri de Sàpiens SCCL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada.


© 2019 Descobrir.cat | IDAPA

Fotografies:
Òscar Rodbag (Gener); Rafael López-Monné (Febrer); Llibert Cases (Març); Rafael López-Monné (Abril); Rafael López-Monné (Maig); Jan Rodbag (Juny); Francesc Muntada (Juliol); Siqui Sánchez (Agost); Rafael López-Monné (Setembre); Rafael López-Monné (Octubre); Oriol Clavera (Novembre); Maria Rosa Vila (Desembre)