Et regalem una experiència única
Joc de Dames

És la ruta del JOC DE DAMES. Què va passar als segles XI i XII al Pallars? Les entitats que gestionem el castell i la canònica de Mur, Santa Maria de Gerri, Sant Pere del Burgal i Santa Maria d’Àneu ho tenen clar, no volen explicar només fragments d’història. 

És per això que per conèixer bé els 4 espais i els estrets lligams que tenen, voldreu anar de l’un a l’altre. A cada lloc us aniran explicant com va ser el JOC DE DAMES, com es va percebre des d’aquell indret, i com va transcórrer la història posterior.

 • Durada:

  3 hores

 • Data de l’activitat:

  Pendent de confirmar

 • Horari i punt de trobada:

  Pendent confirmació

 • Observacions:

 • Places:

  15 persones.

Sol·licitud d'inscripció a l'activitat

L'activitat és per a dues persones. Omple les dades dels dos participants i llegeix-te les bases legals
Escriu el teu nom i cognoms
Escriu el teu número de telèfon
L'adreça de correu no es correcte
Escriu el nom del teu municipi
Escriu el nom i cognoms del teu acompanyant
L'adreça de correu no es correcte
Has d'acceptar la política de privacitat.
Entrada errònia de recaptcha
Bases legals

La participació és voluntària. Les dades personals que ens facilitis es tractaran com s'indica en la política de protecció de dades de Sàpiens SCCL.

Per participar has de ser major d'edat. Un cop tancat el període de participació, que té les places limitades, l'equip de Sàpiens Publicacions es posarà en contacte amb tots els inscrits.

Si per alguna causa no us és possible assistir a l’activitat a la que us heu inscrit, no es podrà canviar, s'entendrà que hi renuncieu, i Sàpiens SCCL no us haurà de compensar. Sàpiens SCCL no es fa responsable dels canvis o anul·lacions per part de la persona o entitat organitzadora, i no us haurà de compensar.

La participació en el concurs amb les condicions indicades anteriorment implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri de Sàpiens SCCL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada.


© 2019 Descobrir.cat | IDAPA

Fotografies:
Òscar Rodbag (Gener); Rafael López-Monné (Febrer); Llibert Cases (Març); Rafael López-Monné (Abril); Rafael López-Monné (Maig); Jan Rodbag (Juny); Francesc Muntada (Juliol); Siqui Sánchez (Agost); Rafael López-Monné (Setembre); Rafael López-Monné (Octubre); Oriol Clavera (Novembre); Maria Rosa Vila (Desembre)