Et regalem una experiència única
La sal mou muntanyes
T’has preguntat mai d’on ve la sal de Gerri? Vine a fer un viatge pel Baix Pallars de 250 milions d’anys on descobrirem quin és l’origen de la sal i com aquesta ha estat determinant, no només per la història f’aquest poble, sinó també per la formació dels Pirineus. En aquest itinerari amb història, llegendes i geologia, visitarem i interpretarem des d’una mirada diferent el congost de Collegats i l’Argenteria, Gerri de la Sal i l’estany de Montcortés. Guiatge a càrrec de Jordi Panisello.
 • Durada:

  3 hores
 • Data de l’activitat:

  Dissabte 1 de febrer.
 • Horari i punt de trobada:

  Àrea de descans de Morreres (Baix Pallars), a les 10:00h.
 • Observacions:

  El desplaçament entre les diferents parades es farà en cotxe particular sota pròpia responsabilitat. La realització d’aquesta activitat està supeditada al temps metereològic. Cal portar calçat i roba de muntanya.

  Aquest guiatge es fa amb pòlissa d’accidents i responsabilitat civil.

 • Places:

  15 persones.

Sol·licitud d'inscripció a l'activitat

L'activitat és per a dues persones. Omple les dades dels dos participants i llegeix-te les bases legals
Escriu el teu nom i cognoms
Escriu el teu número de telèfon
L'adreça de correu no es correcte
Escriu el nom del teu municipi
Escriu el nom i cognoms del teu acompanyant
L'adreça de correu no es correcte
Has d'acceptar la política de privacitat.
Entrada errònia de recaptcha
Bases legals

La participació és voluntària. Les dades personals que ens facilitis es tractaran com s'indica en la política de protecció de dades de Sàpiens SCCL.

Per participar has de ser major d'edat. Un cop tancat el període de participació, que té les places limitades, l'equip de Sàpiens Publicacions es posarà en contacte amb tots els inscrits.

Si per alguna causa no us és possible assistir a l’activitat a la que us heu inscrit, no es podrà canviar, s'entendrà que hi renuncieu, i Sàpiens SCCL no us haurà de compensar. Sàpiens SCCL no es fa responsable dels canvis o anul·lacions per part de la persona o entitat organitzadora, i no us haurà de compensar.

La participació en el concurs amb les condicions indicades anteriorment implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri de Sàpiens SCCL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada.


© 2019 Descobrir.cat | IDAPA

Fotografies:
Òscar Rodbag (Gener); Rafael López-Monné (Febrer); Llibert Cases (Març); Rafael López-Monné (Abril); Rafael López-Monné (Maig); Jan Rodbag (Juny); Francesc Muntada (Juliol); Siqui Sánchez (Agost); Rafael López-Monné (Setembre); Rafael López-Monné (Octubre); Oriol Clavera (Novembre); Maria Rosa Vila (Desembre)